IL·LUMINACIÓ

Distribuïdors de marques internacionals
Models exclusius
Lighting Design

A Bonet Roca hi trobaràs tot el que busques, des d’una senzilla bombeta a les darreres tendències en disseny d’il·luminació.

Des de 1966

Mantenir-nos durant més de 50 anys en el món de la il·luminació ha estat possible gràcies a la confiança que els nostres clients, professionals i fabricants han dipositat sempre en nosaltres, un gest que volem agrair i reconèixer.

A Bonet Roca comptem amb un ampli catàleg de fabricants perquè puguis trobar la solució més adient a les teves necessitats lumíniques, arquitecturals i econòmiques, perquè a Bonet Roca no existeixen clients grans o petits, sinó necessitats per cobrir.

Vine a gaudir de l’exposició més gran de llums de Catalunya, segur que trobaràs el llum que estàs buscant.

Passeja’t per la nostra nau de més de 2000 m2 de Sant Fruitós de Bages, on podràs veure tota classe de llums i làmpades i de tots els estils. També podràs descobrir el nostre món de llums de disseny de prestigioses marques nacionals i internacional a la nostra botiga de 400 m2 de Manresa o bé, si el que busques és un sistema d’il·luminació més tècnic vine a la nostra botiga situada també a les Galeries Comercials del Passeig Pere III.

LES NOSTRES MARQUES

Bonet Roca distribueix les principals firmes d’il·luminació decorativa i tècnica tant d’interior com d’exterior: Busquem constantment les millors marques per oferir un catàleg de qualitat i diversitat. Aquestes són algunes de les marques amb què treballem actualment.

ÚLTIMS PROJECTES

Dummy Image

Parallax Item

Dummy Image

Split Content

Dummy Image

Split Gallery

Dummy Image

Extended Item

Dummy Image

Full Vertical

Dummy Image

With HTML Video

Dummy Image

With Video

Dummy Image

With Slider

Dummy Image

Vertical F/Width and Sidebar

Dummy Image

Vertical and Sticky Sidebar

Dummy Image

Vertical Gallery

Dummy Image

Classic Gallery

Masterfully Handcrafted for Awesomeness

WE DO MOVE

YOUR WORLD

Greatives – Design, Marketing, Sales

Working Hours : 09:00 – 19:00
Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
Phone : +380 22 333 555