IL·LUMINACIÓ

Distribuïdors de marques nacionals i internacionals
Lighting Design

A Bonet Roca hi trobarà qualsevol article relacionat amb l’il·luminació, desde làmpades de tot tipus fins a una amplia gamma de sistemes d’il·luminació: interior, exterior o tècnica.

Som distribuïdors dels principals fabricants i comptem amb un ampli catàleg de fabricant i d’estils de llums, tots ells amb una qualitat contrastada.

En les nostres botigues podrà veure en exposició més de 10.000 models de llums diferents o podrà trobar la solució més adient a les seves necessitats.

HISTÒRIA

Mantenir-nos durant més de 50 anys en el món de la il·luminació ha estat possible gràcies a la confiança que els nostres clients, professionals i fabricants han dipositat sempre en nosaltres.

1966

Bonet Roca obre la seva primera botiga a la Plaça del Remei de Manresa, amb models bàsics de llums, làmpades i material elèctric.

1973

S’obre un nou establiment molt cèntric, al carrer Pompeu Fabra / Passeig Pere III, i més especialitzat en models i col·leccions de llums actuals moderns i de disseny, així com llums i làmpades de metall o vidre d’estil clàssic.

1989

Bonet Roca s’expandeix significativament i inauguració d’una nau comercial de 2000m2 dedicada exclusivament a models de làmpades de tots els estils i preus a Sant Fruitós de Bages.

2001

Remodelació de la botiga del carrer Pompeu Fabra, ampliant-la fins a 500m2 destinats a l’exposició i venda de làmpades, especialment de disseny internacional d’alta gama, tan clàsiques com modernes.

LES NOSTRES MARQUES

Bonet Roca distribueix les principals firmes d’il·luminació decorativa i tècnica tant d’interior com d’exterior: Busquem constantment les millors marques per oferir un catàleg de qualitat i diversitat.

Aquestes són algunes de les marques amb les quals treballem actualment.

Masterfully Handcrafted for Awesomeness

WE DO MOVE

YOUR WORLD

Greatives – Design, Marketing, Sales

Working Hours : 09:00 – 19:00
Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
Phone : +380 22 333 555