TOT EL QUE PODEM FER PER TU
A Bonet Roca ens involucrem des del primer minut en tots els projectes

TOT EN IL·LUMINACIÓ

A Bonet Roca pots disposar de diferents opcions de llums perquè puguis triar el disseny que més s’adapti a les teves necessitats.

Una bona il·luminació atorga caràcter a un espai, sigui el que sigui, per això a banda d’especialitzar-nos en il·luminació interior i exterior i decorativa tant per habitatges particular, comercials o industrials.

Des del departament tècnic oferim un servei d’assessorament d’il·luminació per tal d’aconseguir la millor sol·lució i viabilitat per a cada un dels casos que se’ns presenten, ja siguin a professionals com a particulars.

INTERIORS

Il·luminar va més enllà
d’encendre llums

Una bona il·luminació és un element diferenciador fonamental, la combinació entre els diferents tipus d’il·luminació amb la llum natural és la clau per a crear ambients únics i acollidors.

Els nostres projectes s’articulen al voltant de les noves tendències de disseny, la tecnologia més actual i les persones.

EXTERIORS

Ens agrada jugar amb
les llums i les ombres

Integrem la llum artificial a l’entorn evitant qualsevol mena d’interferència mediambiental.

Augmentem l’atractiu dels espais oberts, destaquem relleus, assenyalem camins i protegim entrades amb una il·luminació diversa i variada que permet recrear diferents ambients.

COMERCIAL

Invertir en una bona il·luminació
contribueix a rendibilitzar la teva empresa.

Un bon disseny lumínic combina diferents tipus de llums per aconseguir l’atmosfera que el teu negoci vol o necessita comunicar.

A Bonet Roca analitzem l’espai a il·luminar i tenim molt en compte l’activitat que es desenvoluparà en ell per tal de proposar-te la millor solució lumínicia perquè no és el mateix il·luminar una oficina, un magatzem o una botiga…

PROJECTES
D’IL·LUMINACIÓ
I INTERIORISME

Realitzem projectes d’il·luminació a qualsevol escala, perquè estem especialitzats en projectes d’àmbit privat (interiors i exteriors) com comercial (botigues, restaurants, oficines, industrials, equipaments esportius…).

A Bonet Roca busquem crear ambients singulars que responguin a les expectatives del client, per això sempre estem atents a les últimes tendències i tècniques per assegurar el millor resultat possible pel teu projecte. Donem suport a la direcció facultativa en el disseny, desenvolupament i execució dels projectes, tenint molt en compte la funcionalitat de la llum.

A Bonet Roca trobaràs tot el que imagines
per fer realitat els teus projectes.

A Bonet Roca t’oferim productes per a la il·luminació decorativa i també la il·luminació tècnica.

El nostre equip multidisciplinari està format per lighting designers, dissenyadors d’interiors, tècnics i personal amb una dilatada experiència que t’oferiran assessorament i atenció comercial amb garantia.

Treballem per trobar l’equilibri entre el consum energètic, els requeriments normatius, la sostenibilitat, la funcionalitat i l’estètica de les lluminàries i així afavorir que la inversió econòmica siguin la més rendible possible.

A Bonet Roca ens caracteritzem pel nostre ampli catàleg de marques i fabricants de llums i això fa que tinguem la solució per a les diferents necessitats lumíniques, arquitecturals i econòmiques que se’ns presenten.

Col·laborem amb arquitectes, interioristes, enginyers, instal·ladors… sempre tenint com a propòsit subministrar les millors propostes lumíniques per cada projecte. El nostre servei integra des de la concepció fins a la instal·lació. Treballem conjuntament amb arquitectes, interioristes, dissenyadors, fabricants i instal·ladors perquè els projectes siguin globals.

INSTAL·LACIÓ

Oferim servei d’instal·lació en tots els nostres productes.

REPARACIÓ

Si tens un llum que t’agradaria reparar, no dubtis en portar-nos-el, trobarem el recanvi o la solució per arreglar-lo.

PRESSUPOSTOS

Elaborem pressupostos sense compromís en funció de les teves necessitats.

La millor relació qualitat-preu i un eficient assessorament per part del nostre equip de professionals.

Visita la nostra exposició a les botigues de Manresa i de Sant Fruitós de Bages, podràs veure i comprar tota classe de lluminàries i làmpades de les millors marques.

El nostre equip multidisciplinari està format per lighting designers, dissenyadors d’interiors, tècnics i personal amb una dilatada experiència que t’oferiran assessorament i atenció comercial amb garantia.

Treballem per trobar l’equilibri entre el consum energètic, els requeriments normatius, la sostenibilitat, la funcionalitat i l’estètica de les lluminàries i per afavorir que la inversió econòmica sigui la més rendible possible.

Masterfully Handcrafted for Awesomeness

WE DO MOVE

YOUR WORLD

Greatives – Design, Marketing, Sales

Working Hours : 09:00 – 19:00
Address : 44 Oxford Street, London, UK 22004
Phone : +380 22 333 555