CONDICIONS D’ÚS DEL LLOC WEB

Aquestes condicions generals regulen l’ús del lloc web bonetroca.com propietat de Bonet Roca S.A., que té com a finalitat permetre que terceres persones alienes a l’empresa coneguin les seves activitats, oferint als usuaris informació, serveis i continguts a través d’Internet.

Els drets d’autor, d’explotació i morals, així com qualsevol altre dret de propietat intel·lectual o industrial que poguessin existir sobre els continguts d’aquesta web, la seva documentació preparatòria i tècnica, i els manuals d’ús, qualsevol quina sigui la seva naturalesa, així com qualsevol dels elements que l’integren són propietat de la propietària d’aquesta web o bé aquesta compta amb l’autorització suficient per a publicar-los.

La propietat autoritza a l’usuari a visualitzar, però no a distribuir-los, modificar-los, cedir-los ni comunicar-los de cap altre forma, sigui quina sigui la seva finalitat.

En el cas que existeixin enllaços a altres pàgines web, s’han establert només com una utilitat per a l’usuari. La propietària de la web no serà responsable de cap mena de perjudici que l’accés a terceres webs a través dels enllaços pugui produir-li.

Per a realitzar enllaços amb la pàgina Web serà necessària la prèvia autorització expressa i per escrit per part de la propietat de la web.

La propietària de la web no es farà responsable en cap cas dels danys que es produeixin a tercers a causa de la mala utilització de la web o dels seus continguts, siguin danys indirectes o siguin danys immediats.

L’usuari de la web entén i es compromet expressament a sotmetre al coneixement dels tribunals de Manresa qualsevol reclamació contra la propietat de la web que hagués de realitzar. Tanmateix, permet expressament que la legislació competent per a regular els conflictes d’aquest tipus sigui l’espanyola.

Queda expressament prohibit per a l’usuari difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d’apologia del terrorisme o que atempti contra els drets humans, provocar danys en els sistemes físics i lògics de la propietat de la web, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògics que siguin susceptibles en provocar els danys anteriorment esmentats, intentar accedir en el sistema informàtic de la propietària de la web i, en el seu cas, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.

La propietat de la web es reserva el dret de no respondre a qualsevol missatge que consideri il·legal i/o ofensiu i a emprendre les accions legals que consideri convenients contra aquells que utilitzen la web d’una forma inadequada.

Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que hi esteu d'acord.